Lodeweges één wedstrijd geschorst, Peersman twee duels

Reacties

SC Heerenveen-trainer Dwight Lodeweges is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van de KNVB hem voor één duel te schorsen. FC Dordrecht-verdediger Marvin Peersman kreeg een voorstel van drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, en heeft dat ook geaccepteerd.

Lodeweges één wedstrijd geschorst, Peersman twee duels

Lodeweges leverde afgelopen zaterdag tijdens het competitieduel met Ajax (4-1 nederlaag) kritiek op de leiding en werd om die reden naar de tribune gestuurd door scheidsrechter Kevin Blom.

Behalve Lodeweges kreeg ook Marvin Peersman een schikkingsvoorstel vanwege zijn rode kaart. De linksback van FC Dordrecht incasseerde afgelopen zaterdag in De Kuip tegen Feyenoord (2-0 nederlaag) een rode kaart na een tackle op Jens Toornstra. Hij mist daardoor nu de eerste twee duels van FC Dordrecht met Willem II en PSV (allebei thuis).

Seuntjens
De KNVB heeft aan Voetbal International laten weten dat het schikkingsvoorstel voor Mats Seuntjens nog op zich laat wachten. De aanvaller van NAC Breda kreeg zaterdag een omstreden rode kaart voor natrappen aan het adres van Go Ahead Eagles-verdediger Bart Vriends. Omdat er geen goede videobeelden beschikbaar zijn, heeft de aanklager verklaringen van de betrokkenen nodig, die tot op heden nog niet allemaal binnen zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.