Locadia richt pijlen op rentree in Eredivisie-kraker

Reacties

Jürgen Locadia richt zich op een rentree bij PSV in de Eredivisie-topper tegen Feyenoord. De aanvaller is al weer even terug op de groepstraining en zal in de aanloop naar Feyenoord-uit minuten maken voor Jong PSV.

Locadia richt pijlen op rentree in Eredivisie-kraker

'Op Locadia en Lundqvist na is iedereen fit', laat Phillip Cocu op de persconferentie voorafgaand aan het thuisduel met FC Utrecht (zondag 16.45 uur) weten. 'Locadia richt zich op Jong PSV – NAC'. Dat duel staat op het programma op 20 februari. Het is de bedoeling dat de 23-jarige aanvaller klaargestoomd wordt voor de ontmoeting met Feyenoord op 26 februari.

Locadia ontbreekt vanwege een liesblessure al sinds augustus bij PSV. Het doel was om voor de winterstop zijn rentree te maken, maar dat werd bijgesteld toen hij een nieuwe blessure aan zijn knie opliep. Vorige week trainde de aanvaller voor het eerst weer volledig mee met de groep.

Cocu zal opgelucht zijn als Locadia weer beschikbaar is. De mogelijkheden in de voorhoede zijn momenteel zeer beperkt na het winterse vertrek van Luciano Narsingh naar Swansea City. PSV schoof het talent Beto da Silva door, maar die vertrok vlak daarna naar Grêmio. Sinds de hervatting van de Eredivisie na de winterstop speelt Bart Ramselaar hangend vanaf links bij de Eindhovenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.