PSV kampt met aanvallerstekort bij competitiehervatting

Reacties

PSV-trainer Phillip Cocu is bij de competitiehervatting bijzonder beperkt in zijn aanvallende opties. Steven Bergwijn en Oleksandr Zinchenko zijn geblesseerd en kunnen niet spelen tegen Excelsior.

PSV kampt met aanvallerstekort bij competitiehervatting

Cocu kan ook al geen beroep doen op Luciano Narsingh, die donderdag een transfer naar Swansea City voltooide. 'Een mooie stap voor Luciano. Hij was toe aan een nieuwe stap en uitdaging', laat hij weten op de clubsite. Komt er een vervanger voor de buitenspeler? 'We zijn niet heel actief bezig met versterkingen, maar kijken altijd naar buitenkansjes.'

Aangezien de al langer geblesseerde Jürgen Locadia ook niet kan spelen tegen Excelsior, zal Cocu voor het thuisduel van zaterdag 19.45 flink moeten improviseren. Florian Jozefzoon, Luuk de Jong en Gastón Pereiro zijn de enige fitte aanvallers met de nodige vlieguren in de Eredivisie. Daarachter heeft Cocu onder meer de beschikking over Sam Lammers, die pas twee keer inviel, en de nog niet gedebuteerde Beto da Silva.

Cocu is op zijn hoede voor Excelsior. 'Zij hebben spelers die uit de omschakeling gevaarlijk kunnen zijn. Hun gevaarlijkste wapens lopen voorin.' PSV moet winnen om de aansluiting met de toptwee te behouden. De achterstand op koploper Feyenoord bedraagt immers al acht punten, terwijl Ajax drie punten meer heeft. Excelsior staat vijftiende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.