PSV zonder Locadia op trainingskamp naar Spanje

Reacties

PSV reist met 26 spelers af naar Spanje. In tegenstelling tot aanwinst Marco van Ginkel behoort Jürgen Locadia door zijn blessureleed niet tot de selectie voor het trainingskamp in Jerez de la Frontera.

PSV zonder Locadia op trainingskamp naar Spanje

Daar bereidt PSV zich voor op de tweede seizoenshelft. De talenten Dante Rigo en Sam Lammers mogen zich op Spaanse bodem eveneens laten zien aan trainer Phillip Cocu. Siem de Jong, die in de laatste competitiewedstrijd tegen zijn oude club Ajax (1-1) een liesblessure opliep, is ook van de partij.

De knieoperatie van Locadia zorgt ervoor dat hij in Eindhoven zijn revalidatie vervolgt. Dat geldt ook voor Ramon Pascal Lundqvist. Luciano Narsingh, die mogelijk vertrekt bij PSV, staat voorlopig ook nog op de namenlijst.

PSV vertrekt maandagmiddag naar Spanje. Daar zal de club een week verblijven en onder meer oefenduels met Borussia Dortmund en SC Freiburg afwerken. Jong PSV bereidt zich overigens ook voor in Spanje. De beloftenploeg gaat met 22 man op trainingskamp.

PSV zal de tweede seizoenshelft beginnen als nummer drie van de Eredivisie. De achterstand op Feyenoord en Ajax is respectievelijk acht en drie punten. De eerste competitiewedstrijd van de Eindhovenaren is op zaterdag 14 januari; thuis tegen Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.