Locadia en Pröpper in actie bij eerste training PSV

Reacties

Voor PSV is het seizoen begonnen. De selectie van trainer Phillip Cocu werkte maandagochtend de eerste training van het seizoen af.

Locadia en Pröpper in actie bij eerste training PSV

Rond 10.45 uur begon de spelersgroep aan de eerste trainingssessie. Cocu had daarbij nog niet de beschikking over de Copa América-gangers Andrés Guardado, Héctor Moreno en Santiago Arias. De Oranje-internationals sluiten ook later aan, vanaf 1 juli.

Davy Pröpper was al wel van de partij. Hij liet immers de laatste Oranje-verplichtingen schieten, omdat hij op het punt stond vader te worden. Jürgen Locadia meldde zich destijds geblesseerd af bij Oranje en was daarom ook nu al van de partij.

Stijn Schaars traint voorlopig ook nog in Eindhoven. Het contract van de 32-jarige middenvelder loopt af, maar zolang hij nog geen nieuwe club heeft, mag hij bij de landskampioen zijn conditie op peil houden.

PSV neemt het in de voorbereiding op tegen achtereenvolgens Dongen (2 juli), Queens Park Rangers (8 juli), FC Porto (21 juli), West Bromwich Albion (23 juli) en op de fandag tegen FC Eindhoven (26 juli). De Brabanders zijn tussen 10 en 17 juli op trainingskamp in Duitsland.

Lombaerts
Zaterdag kwam al naar buiten dat PSV bij Zenit Sint-Petersburg heeft geïnformeerd naar Nicolas Lombaerts. PSV wacht nog op een reactie van de Russen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.