Bruma: 'Nu het moment voor de volgende stap'

Reacties

VfL Wolfsburg heeft een wens van Jeffrey Bruma ingewilligd. De Oranje-international keert terug naar de competitie waaraan hij goede herinneringen heeft.

Bruma: 'Nu het moment voor de volgende stap'

Bruma, die voor vijf jaar gaat tekenen bij VfL Wolfsburg, was vanaf juli 2011 als Chelsea-huurling met Hamburger SV twee jaar actief in de Duitse competitie voordat hij de overstap maakte naar PSV.

'Sinds mijn tijd bij HSV was het duidelijk voor mij dat ik nog een keer in de Bundesliga wilde spelen. Het is één van de topcompetities in Europa', aldus de verdediger op de website van zijn nieuwe club. 'Ik ben blij dat ik met Wolfsburg die kans daarop krijg.'

Bruma komt met extra bagage terug op de Duitse velden. 'In de drie jaren bij PSV heb ik veel ervaring opgedaan en mezelf verder kunnen ontwikkelen. Nu is het moment voor de volgende stap. Dat Wolfsburg daarvoor precies het juiste station is, hebben Klaus Allofs en Dieter Hecking (respectievelijk technisch directeur en trainer, red.) mij laten zien.'

Dinsdag wordt de transfer afgerond. De clubs hebben een akkoord over de afkoopsom, terwijl er een vijfjarig contract klaarligt voor Bruma. De Oranje-international wacht nog een medische keuring voor hij zijn handtekening kan zetten onder de verbintenis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.