Liverpool-doelwit Teixeira wil weg bij Shakhtar

Reacties

Als het aan Alex Teixeira ligt, vertrekt hij op korte termijn naar Liverpool. De Braziliaanse doelpuntenmachine heeft een transferverzoek ingediend bij Shakhtar Donetsk.

Liverpool-doelwit Teixeira wil weg bij Shakhtar

Teixeira bevestigt dat Liverpool een bod op hem heeft uitgebracht, dat volgens Engelse media 33 miljoen euro bedraagt. 'Ik wil deze transfer graag maken en heb dat aan Shakhtar laten weten', aldus Teixeira tegen de Braziliaanse krant O Globo. 'Dit is een uitstekend bod en beide clubs werken aan een oplossing. Als ik deze maand niet weg mag, vertrek ik in de zomer. Na zes jaar bij Shakhtar ben ik toe aan iets anders.'

Teixeira (26) is dit seizoen beter dan ooit. In vijftien competitieduels maakte de schaduwspits liefst 22 doelpunten. In de Champions League was hij viermaal trefzeker. Shakhtar eist daarom meer dan vijftig miljoen voor zijn sterspeler.

'Ik voel me klaar voor een grotere competitie, zoals de Premier League. Ik weet dat Liverpool geïnteresseerd is en dat ook Chelsea me wil hebben. Ik wil een nieuwe uitdaging bij een grote club, zodat ik me in de kijker kan spelen voor het Braziliaanse selectie', sluit de technicus af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.