Liverpool hengelt na Lambert ook Emre Can binnen

Reacties

Liverpool heeft op de clubwebsite bevestigd dat er een akkoord is met Bayer Leverkusen over de transfer van de Duitse jeugdinternational Emre Can. Voor de twintigjarige middenvelder wordt twaalf miljoen euro betaald.

Liverpool hengelt na Lambert ook Emre Can binnen

De nummer van de Premier League van afgelopen seizoen bevestigt op de website dat alleen de laatste formaliteiten nog moeten worden afgehandeld. De transfersom is gelijk aan de afkoopsom voor Can, die als linksback maar ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan.

Can werd vorige zomer door Bayer Leverkusen voor vijf miljoen euro overgenomen van Bayern München, waar hij lang een grote belofte was. In de voorbije jaargang trok Can de aandacht van Liverpool-manager Brendan Rodgers door in 29 Bundesliga-duels goed te presteren en drie keer te scoren. Leverkusen werd mede daardoor vierde in Duitsland.

Can werd opgeleid bij Eintracht Frankfurt en is na Rickie Lambert al de tweede aanwinst voor Liverpool. De fysiek sterke spits en Engels international werd overgenomen van Southampton.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.