Linssen snel weer terug bij Heracles

Reacties

Heracles Almelo kan snel weer beschikken over Bryan Linssen. De aanvaller viel zaterdagavond tegen Cambuur uit met een ogenschijnlijk zware schouderblessure, maar de schade blijkt mee te vallen.

Linssen snel weer terug bij Heracles

De 24-jarige Linssen werd direct naar het ziekenhuis gebracht, waar foto's werden gemaakt van de gekwetste schouder. Waar gevreesd werd voor een breuk, bleek het slechts te gaan om een kneuzing. Er is verder ook geen noemenswaardige schade aan het gewricht. Wel is het nog twijfelachtig of Linssen zaterdagavond (19.45 uur) kan meespelen tegen Vitesse.

De Arnhemmers zullen overigens hopen van niet, want de laatste twee seizoenen was Linssen een grote kwelgeest voor die ploeg. Namens degradant VVV-Venlo scoorde hij in een met 3-1 gewonnen wedstrijd, vorig seizoen bezorgde hij Heracles met twee goals een punt (2-2). Daardoor ging niet Vitesse, maar Ajax als lijstaanvoerder de winterstop in.

Linssen werd vorig jaar cluptopscorer van Heracles met elf goals. Dit seizoen kwam hij in alle 25 duels voor de Almeloërs in actie en maakte hij er vijf.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.