Liesklachten verstoren voorbereiding van Ajacied El Ghazi

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer weet nog niet of hij in de laatste twee cruciale Eredivisie-wedstrijden van het seizoen kan beschikken over Anwar El Ghazi. De buitenspeler kampt met lichte liesklachten.

Liesklachten verstoren voorbereiding van Ajacied El Ghazi

De twintigjarige aanvaller trainde net als afgelopen dinsdag deels mee met de groep, melden de Amsterdammers op de clubsite. Vanwege zijn fysieke klachten liet hij het partijspel schieten. El Ghazi, de laatste weken voornamelijk invaller, heeft nog twee trainingen in aanloop naar het thuisduel met FC Twente van zondag (14.30 uur aftrap) om fit te geraken.

Mitchell Dijks is sowieso niet beschikbaar voor De Boer. De linksback liep in de wedstrijd tegen SC Heerenveen (2-0 zege) tegen zijn vijfde gele kaart op en is daardoor geschorst voor de confrontatie met de Tukkers. In de laatste speelronde, waarin De Graafschap wacht, is de verdediger weer wel van de partij. Ajax heeft met nog twee duels te gaan als lijstaanvoerder evenveel punten als PSV, maar gaat aan kop wegens een beter doelsaldo. De Eindhovenaren nemen het nog op tegen SC Cambuur (thuis) en PEC Zwolle (uit).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.