Lied zingen valt Pellè zwaarder dan scoren bij debuut

Graziano Pellè was in zijn allereerste wedstrijd direct twee keer trefzeker voor zijn nieuwe club Southampton. Op bezoek bij Sporting Hasselt lag de bal al na vijf minuten in het net.

'Ik ben blij dat ik voor het eerst in het shirt van Southampton mocht spelen, maar het was nog mooier dat ik ook meteen scoorde', blikte de spits in een interview op het YouTube-kanaal van zijn club tevreden terug. 'Ik ben altijd nog iets vrolijker als ik scoor.'

Al na vijf minuten was de ex-spits van Feyenoord trefzeker. 'Dat is altijd belangrijk als je net bij een club binnenkomt', stak de Italiaan zijn trots niet onder stoelen op banken. Niet veel later maakte hij zijn tweede goal in dienst van The Saints .

'We hebben gewonnen en geen doelpunt tegen gekregen', bleek Pellè in het algemeen tevreden met de 6-0 overwinning op Sporting Hasselt. 'Dat moeten we meenemen in de verdere voorbereiding.'

Zingen
Dat hij nu al twee keer heeft gescoord, wil nog niet zeggen dat hij al volledig is ingeburgerd bij Southampton. Er staat hem volgens de traditie nog wel één dingetje te doen: een welkomstlied zingen voor al zijn ploeggenoten. 'Ja, dat is er nog niet van gekomen', glimlachte hij na de wedstrijd.

'Mijn ploeggenoten gaven me al gelijk het gevoel dat ik welkom was. Ik voelde me vrij snel een onderdeel van deze groep. Maar het zijn sneaky boys en zij zullen er wel voor zorgen dat ik nog moet optreden, haha.'