Licht geblesseerde Sneijder ziet Galatasaray averij oplopen

Galatasaray heeft de eerste wedstrijd na het ontslag van trainer Fatih Terim niet kunnen winnen. Voor Wesley Sneijder was het duel met Rizespor (1-1) al snel voorbij.

Terim werd afgelopen week bedankt voor bewezen diensten na aanhoudende tegenvallende resultaten. Hoewel de nodige grote namen zijn genoemd is er nog geen definitieve opvolger gevonden.

Maar het vertrek van Terim heeft niet voor het gewenste schokeffect gezorgd getuige het magere resultaat tegen Rizespor. Engin Baytar zette Galatasaray in de achttiende minuut nog wel op voorsprong, maar Tevfik Köse tekende vroeg in de tweede helft voor de 1-1.

Rizespor is dankzij het punt de nieuwe koploper in Turkije. Galatasaray staat na het vierde gelijkspel van het seizoen slechts negende.

Sneijder maakte het nieuwe puntenverlies mee vanaf de zijlijn. De Oranje-international ging na ruim een half uur naar de kant voor Nordin Amrabat. Een lichte blessure maakte voor de aanvallende middenvelder een voortijdig einde aan het duel met Rizespor.