Lewandowski hoort plannen Real Madrid aan

Reacties

Robert Lewandowski zinspeelt op een vertrek bij Bayern München, waarbij al een eerste gesprek is gevoerd met zijn mogelijke bestemming Real Madrid.

Lewandowski hoort plannen Real Madrid aan

Lewandowski heeft eerder weliswaar laten weten dat hij zich lekker voelt bij Bayern, maar tegelijkertijd heeft hij de deur naar een transfer opengelaten. De Poolse spits, die eerder voor Borussia Dortmund speelde, voerde daarbij aan dat hij al zes jaar in Duitsland speelt en daar ook alles al heeft gewonnen.

De Primera División lonkt als mogelijk nieuw werkterrein voor Lewandowski. 'Real Madrid is een paar weken geleden naar ons gekomen en we hebben alles aangehoord', vertelt zaakwaarnemer Cezary Kucharski in Der Spiegel. 'Het is een grote en spannende club.'

'We hebben Bayern op de hoogte gebracht dat we met Real gesprekken hebben gevoerd', vervolgt Kucharski. Naar verluidt zou Lewandowski een flinke salarisverhoging tegemoet kunnen zien als hij daadwerkelijk naar De Koninklijke overstapt.

Maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Bayern mee zal werken aan een vertrek van de topscorer, die nog tot medio 2019 vastligt. Mogelijk wordt de interesse vanuit de Spaanse hoofdstad gebruikt om een beter contract uit het vuur te slepen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.