Lewandowski en Milik blikvangers Poolse EK-selectie

Reacties

De Poolse bondscoach Adam Nawalka vertrouwt op zijn productieve spitsen Robert Lewandowski en Arek Milik, die een grote rol hebben gespeeld in de EK-kwalificatie van Polen.

Lewandowski en Milik blikvangers Poolse EK-selectie

Nederland is op 1 juni in Gdansk sparringpartner van Polen. De formatie van bondscoach Danny Blind zal dan te maken krijgen met het gevreesde spitsenkoppel Lewandowski – Milik. De aanvallers van Bayern München en Ajax hebben samen negentien van de 31 kwalificatiegoals voor hun rekening genomen.

Sebastian Mila en Lukasz Szukala zijn opvallende afwezigen in de voorlopige EK-selectie. De middenvelder tekende voor de verrassende 2-0 zege op wereldkampioen Duitsland in oktober 2014. De verdediger was een vaste waarde was tijdens de kwalificatie. Maar hij is bij Osmanlispor op een zijspoor gekomen, hetgeen hem nu het EK kost.

Een dag voor de oefeninterland tegen Nederland op 1 juni krijgt de Poolse selectie definitief vorm. Bondscoach Nawalka zal op 31 mei de laatste schifting doorvoeren. Hij zal vijf namen moeten schrappen van zijn voorlopige selectie.

Doel:
Verdediging:
Middenveld:
Aanval:
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.