Lens blij met Toivonen, dokter Spartak Moskou maakt indruk

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Lens blij met Toivonen, dokter Spartak Moskou maakt indruk

'Toivonen begrijpt me.'
Jeremain Lens (foto) is blij met de komst van Ola Toivonen naar Sunderland, zegt hij op de website van zijn club. De Nederlander maakte zaterdag de gelijkmaker in de wedstrijd tegen Aston Villa (2-2). Niet geheel toevallig op aangeven van de Zweed, waarmee hij al samenspeelde bij PSV.

• Go Ahead Eagles speelt dit seizoen in een vernieuwde thuishaven, maar de finishing touch van de zomerverbouwing laat nog even op zich wachten. Het speciaal in China vervaardigde scorebord ligt al weken op Schiphol, omdat het wegens onjuiste papieren niet door de douane komt. De club denkt dat alles voor de volgende thuiswedstrijd, op 18 september tegen Jong Ajax, alsnog in orde is gekomen.

• Clubeigenaar John van Zweden is erg verguld met de zege van Swansea City op het grote Manchester United (2-1).

Van Zweden is overigens behoorlijk op dreef. Op Twitter gaat hij vrolijk verder met nabeschouwen.

• Voor Heracles Almelo kan het seizoen al bijna niet meer stuk na de derbyzege op FC Twente (2-0). Altijd al willen meebeleven hoe de spelers dat vieren? Thomas Bruns had een cameraatje op zijn hoofd. Bekijk hier hoe hij het feestje na afloop beleefde.

'Ik ben Kenny en ik kom hier meevoetballen'
Kenny Tete schetst voor de camera van de NOS een beeld hoe hij zich gaat voorstellen bij Oranje. De Ajacied debuteert in de 23-koppige selectie van het Nederlands elftal, dat deze week EK-kwalificatiewedstrijden speelt tegen IJsland en Turkije.

Tete had overigens zijn voetbaltas laten liggen in de auto. 'Je moet even terugkomen', belde hij voor de camera van AT5 snel naar zijn vader, die de spullen meteen kwam brengen en ontkende dat zijn negentienjarige zoon zenuwachtig was voor zijn eerste trainingskamp met het grote Oranje.

• Spartak Moskou heeft nog een aardige troef in huis om spelers met de naderende transferdeadline over te halen om naar de Russische hoofdstad te komen. Dit is Viktoriya Gameeva, dokter van de club waar Quincy Promes onder contract staat. Ze kwam toevallig aan het licht bij wat medische testen van de club. Haar instagram-account, met niet alleen werkgerelateerde foto's, wordt inmiddels druk bezocht.

• Als er een club op deze Deadline Day nog op zoek is naar iemand met een goed schot uit de tweede lijn, moeten de scouts maar eens aan het werk worden gezet om deze speler te achterhalen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.