'Lang meedoen in bekertoernooi zorgt voor extra dynamiek'

Reacties

Voor het door ernstige financiële problemen geplaagde FC Twente is het KNVB-bekertoernooi belangrijk. De club is drie seizoenen geschorst voor Europees voetbal en heeft in competitieverband handhaving als voornaamste sportieve uitdaging.

'Lang meedoen in bekertoernooi zorgt voor extra dynamiek'

'Lang meedoen in het bekertoernooi en een reeks wedstrijden spelen van alles of niets, zorgt voor extra dynamiek', beseft trainer René Hake. Ondanks de eclatante 4-1 overwinning op ADO Den Haag werkt FC Twente met de nodige zorgen toe naar het duel met FC Utrecht. Hake kent de nodige twijfelgevallen in de aanloop naar de wedstrijd van donderdag in De Grolsch Veste.

Joachim Andersen ontbreekt sowieso. De Deen, die bezig was aan een sterke seizoenstart, moet zeker enkele weken toekijken met een schouderblessure. Daarnaast is het meespelen van Chinedu Ede en Stefan Thesker onzeker. Beiden worden gehinderd door spierproblemen.

De nieuwelingen Bersant Celina, Mateusz Klich, Enes Ünal en Yaw Yeboah kampten tegen ADO met krampverschijnselen door een tekort aan wedstrijdritme. 'Hun herstel duurt langer dan normaal, het wordt in meerdere opzichten passen en meten', besluit Hake.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.