Lallana mist interlands tegen Italië en Litouwen

Reacties

Adam Lallana viel zondag in de wedstrijd tegen Manchester United geblesseerd uit met een liesblessure. Hierdoor kan de aanvallende middenvelder van Liverpool niet in actie komen voor het nationale elftal van Engeland.

Lallana mist interlands tegen Italië en Litouwen

Lallana moest zondagmiddag in de rust van de met 2-1 verloren Premier League-topper achterblijven in de kleedkamer. Door zijn liesblessure mist hij de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen (27 maart) en de vriendschappelijke interland tegen Italië (31 maart).

Bondscoach Roy Hodgson heeft nog geen vervanger aangewezen voor de middenvelder van Liverpool. Eerder vielen Luke Shaw (Manchester United) en Fraser Forster (Southampton) al af. Ter vervanging riep de Engelse keuzeheer Robert Green (Queens Park Rangers), Jack Butland (Stoke City) en Danny Rose (Tottenham Hotspur) op.

Engeland staat met vier zeges uit vier duels eerste in poule E van de kwalificatiereeks in aanloop naar de eindronde van volgend jaar in Frankrijk. Met een overwinning op Litouwen kunnen The Three Lions een grote stap zetten richting het EK. De Litouwers staan net als Zwitserland en Slovenië nu al zes punten achter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.