Lahm breekt enkel en is de achtste langdurig geblesseerde

Reacties

Aanvoerder Philipp Lahm heeft tijdens een training van zijn club Bayern München zijn enkel gebroken. Hij moet geopereerd worden en is drie maanden niet inzetbaar.

Lahm breekt enkel en is de achtste langdurig geblesseerde

Der Rekordmeister maakte via de eigen kanalen eerder op de dinsdag al bekend dat Lahm tijdens een oefensessie 'een zware blessure opliep, zonder dat er een tegenstander in de buurt was'. De verdediger annex middenvelder is daarop onderzocht door de medici, waaruit bleek dat hij zijn rechter enkel heeft gebroken. Na een operatie is hij drie maanden niet inzetbaar, meldt de club.

Bayern somt vervolgens zelf de waslijst aan blessures op die de club momenteel teistert. Ook Holger Badstuber, Javi Martínez, David Alaba, Thiago Alcántara, Claudio Pizarro en keepers Tom Starke en José Manuel Reina zijn langdurig niet inzetbaar: Lahm is de achtste speler in die rij. Daarnaast meldden keeper Manuel Neuer en Jérôme Boateng zich eerder deze week af bij het Duits elftal, terwijl sterkhouders Bastian Schweinsteiger en Franck Ribéry ook lang uit de roulatie waren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.