Lacazette diep door het stof na schandalige actie

Reacties

Alexandre Lacazette heeft meteen zijn excuses aangeboden voor de oliedomme elleboogstoot in de verloren uitwedstrijd van Arsenal tegen BATE Borisov (1-0) in de Europa League. De Fransman deed dat via Twitter.

Lacazette diep door het stof na schandalige actie

Arsenal stond met 1-0 achter in Wit-Rusland en naarmate het einde van de wedstrijd in zicht kwam, namen de frustraties toe bij The Gunners. Het lukte de formatie van de Spaanse coach Unai Emery maar niet om te scoren, ook Lacazette niet.

Toen de Franse spits in de 85ste minuut samen met Aleksandar Filipovic in een duel om de bal streed, bereikten de frustraties een kookpunt. Lacazette deelde een forse elleboogstoot uit aan de verdediger van BATE Borisov en kreeg volkomen verdiend een rode kaart voorgeschoteld van de Servische arbiter Srdan Jovanovic.

'Ik had kalm moeten blijven, maar dat is niet altijd makkelijk. Sorry', plaatste Lacazette op Twitter. 'Het team in de steek laten geeft een heel slecht gevoel. Maar er zijn nog negentig minuten te spelen en ik geloof dat mijn teamgenoten het tot de volgende ronde zullen schoppen', aldus de 27-jarige Fransman, die de return van volgende week in het eigen Emirates Stadium zal missen.

Emery sprak zich na de wedstrijd ook kort uit over de actie van zijn spits. 'Ik heb zijn actie niet gezien, maar we hebben gesproken over zijn frustratie. Die moet hij onder controle houden. De rode kaart is vervelend nieuws, maar we gaan ons nu voorbereiden op de return van volgende week met de spelers die wel mee kunnen doen', aldus de Spaanse manager.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.