Labyad bezig aan zijn laatste maanden bij Vitesse

Reacties

Mocht Vitesse dit seizoen Europees voetbal halen, dan gaat Zakaria Labyad het niet meer meemaken. Hij is bezig aan zijn laatste maanden in Arnhemse dienst.

Labyad bezig aan zijn laatste maanden bij Vitesse

De 22-jarige aanvaller heeft nog een tweejarig contract bij Sporting Lissabon, dat hem verhuurt aan Vitesse. Maar Labyad lijkt na de zomer niet in Arnhem of Lissabon terug te keren. 'Ik heb het er met mijn familie over gehad', zo laat hij weten aan Voetbal International. 'Natuurlijk, er is een aantal clubs zeer geïnteresseerd. Dat hou ik voorlopig voor mezelf. Het heeft geen zin dat de media in te slingeren. Ik ben bijzonder ambitieus en daar wil ik naar handelen', aldus Labyad.

De dribbelaar begon zijn carrière bij PSV, maar daar vertrok hij na tweeënhalf seizoen bij het eerste elftal naar Portugal. Bij Sporting kwam hij in 2012/13 tot negentien competitiewedstrijden en twee doelpunten, het daarop volgende seizoen kwam hij nauwelijks in actie. Sinds januari 2014 speelt Labyad op huurbasis bij Vitesse. Woensdag werd hij nog gekozen in de voorselectie van het Marokkaans elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.