Laatste zestien Azië Cup bekend, opluchting voor Indonesië

Reacties

De poulefase van de Azië Cup zit erop. Donderdagmiddag was Poule F de laatste die werd afgerond, en het resultaat betekende mooi nieuws voor Indonesië, dat moest afwachten of het de volgende ronde zou halen. Dat is gebeurd.

Laatste zestien Azië Cup bekend, opluchting voor Indonesië
© Pro Shots
Kirgizië
Kirgizië
1 - 1
Oman
Oman

Indonesië was afhankelijk van het laatste duel tussen Oman en Kirgizië. Dat moest in een gelijkspel eindigen. Het geluk was met Indonesië, dat zes spelers heeft die ook een Nederlands paspoort hebben (Justin Hubner, Sandy Walsh, Ivar Jenner (foto), Rafael Struick, Shayne Pattynama en Marc Klok). Het duel eindigde in 1-1, zodat Indonesië de laatste nummer drie werd die de knock-outfase haalt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De volgende opdracht wordt pittig: zondag wacht een duel met Australië in de achtste finales. Op zondag is er nog een duel: Tadzjikistan tegen de Verenigde Arabische Emiraten. Maandag is het Irak – Jordanië en Qatar – Palestina, dinsdag staan Oezbekistan – Thailand en Saoedi-Arabië – Zuid-Korea op het programma. Om af te sluiten worden de wedstrijden Iran – Syrië en Bahrein – Japan woensdag gespeeld. De finale is op zaterdag 10 februari.

Bekijk hier al onze video's
Meer Indonesië
Meer over Indonesië
Meer Azië Cup
Meer over Azië Cup
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.