Kuijt en Feyenoord praten na de winterstop over toekomst

Reacties

Hoewel Dirk Kuijt (35) bij Feyenoord intussen al op tien treffers staat in de Eredivisie en twee keer op rij een hattrick voor zijn rekening nam, wachten hij en Feyenoord tot na de winterstop om te gaan praten over verlenging van zijn eenjarige contract. Pas als blijkt dat Kuijt begin volgend jaar nog zo fit is en hij zelf een goed gevoel heeft, zullen beide partijen om de tafel gaan.

Kuijt en Feyenoord praten na de winterstop over toekomst

In dat geval zal het wederom gaan om een flexibel contract en wellicht ook over de toekomst van de Katwijker na zijn actieve carrière. Feyenoord voelt er immers veel voor om Kuijt op te nemen als trainer in de opleiding. In het meest optimistische scenario schuilt er in hem dan wellicht een hoofdtrainer voor de toekomst. Eerder werkte Giovanni van Bronckhorst eenzelfde traject af.

Kuijt zelf, die zowel tegen SC Heerenveen (5-2) als tegen AZ (3-1) een hattrick liet aantekenen, heeft geen haast. Hij voelt zich thuis in zijn rol als mentor en wil zo lang mogelijk spelen op het hoogste niveau. 'Ik geloof in dit Feyenoord', zegt hij. 'Je ziet dat we steeds beter gaan spelen en zitten nu in een situatie die Feyenoord lang niet gekend heeft. We doen bovenin mee, er wordt op ons gelet. Wat dat betreft kijk ik uit naar de bekerwedstrijd tegen Ajax (woensdag, red.), dat is een mooi meetmoment voor ons.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.