Krul doet ritme op bij zege Ajax op Achilles

Reacties

Tim Krul heeft donderdagmiddag in een oefenwedstrijd tegen Achilles '29 zijn officieuze debuut gemaakt voor Ajax. De Ajacieden waren met 2-0 te sterk voor de Jupiler League-club.

Krul doet ritme op bij zege Ajax op Achilles

Krul kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Newcastle United en werkte vervolgens in Amsterdam verder aan zijn herstel van een zware knieblessure die hij vorig jaar in oktober opliep bij het Nederlands elftal. Tegen oefenpartner Achilles verdedigde Krul voor het eerst het doel bij het eerste van Ajax. Twee weken geleden maakte de 28-jarige goalie zijn rentree in een oefenduel tussen Jong Ajax en Ajax A1.

Ajax-coach Peter Bosz gaf meermaals aan dat Krul eerst wedstrijdritme op moet doen bij Jong Ajax voor hij in competitieverband in actie kan komen voor de hoofdmacht. Zo is André Onana voorlopig nog de eerste keeper bij de huidige nummer twee in de Eredivisie.

Zonder de internationals kende Ajax, waar onder anderen Riechedly Bazoer, Kenny Tete en Jairo Riedewald in de basis begonnen, op De Toekomst weinig problemen met de hekkensluiter uit de Jupiler League. Dankzij twee goals van Mateo Cassierra stond het halverwege al 2-0 en dat was ook de eindstand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.