Kruiswijk is aanmoedigingen voor gepasseerde Kashia zat

Reacties

Arnold Kruiswijk kan moeilijk verkroppen dat het Arnhemse publiek zo duidelijk partij kiest voor wisselspeler Guram Kashia. Ook zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Excelsior (0-0) lieten supporters hun onvrede blijken over de gang van zaken.

Kruiswijk is aanmoedigingen voor gepasseerde Kashia zat

'Dit gaat te ver. Hier wordt niemand beter van', baalde Kruiswijk, bij afwezigheid van de gepasseerde, Georgische publiekslieveling aanvoerder van Vitesse. 'Er staan nu andere jongens in en die moeten ook vooruit worden geschreeuwd', vervolgde hij voor de camera van FOX Sports.

'Dit heeft ook zijn weerslag op het team, het werkt misschien toch een beetje verlammend', meende trainer Rob Maas over de steunbetuigingen aan het adres van Kashia. Toch vond hij dat zijn ploeg voldoende kansen creëerde, ondanks het matige spel. 'Het liep niet zo goed als normaal. Niet dat het slecht was, maar ik ben wel ontevreden dat het 0-0 blijft.'

'Het was een moeizame week van ons, dat zag je vandaag ook', vond Kruiswijk. 'De wil was er absoluut. Maar op het moment gaat het wat moeizaam en scoren we ook wat moeizaam. Dan kan hij uiteindelijk ook aan de andere kant nog vallen', doelde hij op de grote kans die Tom van Weert in de tweede helft nog om zeep hielp namens Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.