Kroatische talenten in extase na uitschakelen Man City in Youth League

Reacties

Manchester City Onder-19 is dinsdag uitgeschakeld in de UEFA Youth League. De talenten van Hajduk Split wonnen met 2-1 en zorgden zo voor een grote verrassing in de achtste finale van het Europese jeugdtoernooi. De vreugde was dan ook groot bij de Kroaten.

Kroatische talenten in extase na uitschakelen Man City in Youth League
© BT Sport

Hajduk ging via het Champions Path naar de knock-outfase van de Youth League. De Kroaten schakelden Qabala en Apolonia uit en waren in de eerste ronde van de knock-outfase te sterk voor Shakhtar Donetsk. In de achtste finale stromen de groepswinnaars in, waaronder dus de talenten van City.

Verrassend genoeg ging City dinsdag onderuit, waardoor het Youth League avontuur abrupt eindigde. In de eerste helft ging het al mis toen keeper George Murray-Jones ver uit zijn doel kwam. De doelman raakte de bal, maar zag vervolgens Roko Brajkovic raak schieten in het lege doel. Een schot van Mate Antunovic in de korte hoek betekende na 33 minuten de 2-0.

Door de aansluitingstreffer van Oscar Bobb volgde een spannende tweede helft, waarin Hajduk de zege over de streep trok. City eindigde zelfs met tien man nadat Finley Burns zijn tweede gele kaart had gepakt. Na het laatste fluitsignaal ontstond een groot feest bij de Kroaten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Hajduk Split
Meer over Hajduk Split
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.