Perisic maakt fans van jeugdclub gek met terugkeer naar Kroatië

Reacties

Ivan Perisic is teruggekeerd bij zijn jeugdliefde Hajduk Split. De 34-jarige aanvaller wordt door Tottenham Hotspur komend halfjaar verhuurd aan de Kroatische club.

Perisic maakt fans van jeugdclub gek met terugkeer naar Kroatië
© Pro Shots

Vrijdagmiddag kon Hajduk Split het grote nieuws melden aan de fans. Perisic speelde in zijn jeugdjaren voor Hajduk Split, maar minuten in het eerste elftal maakte hij nog niet. Op zeventienjarige leeftijd verkaste hij naar het Franse Sochaux. Vervolgens kwam hij uit voor KSV Roeselare, Club Brugge, Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg, Internazionale, Bayern München en Tottenham.

De Kroaten kunnen hem echter niet direct inzetten. Perisic is nog herstellende van een kruisbandblessure. Hij kwam voor het laatst op 16 september in actie (thuis tegen Sheffield United, 2-1).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is niet uitgesloten dat Hajduk Split zijn voormalige jeugdspeler, die in Split geboren is, in de zomer definitief vastlegt. Het contract van Perisic loopt komende zomer namelijk af in Londen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.