Ex-spits Atlético en Milan tekent voor één euro bij jeugdliefde

Reacties

Hajduk Split heeft een prachtige deal gesloten. De Kroatische topclub wist namelijk 42-voudig international Nikola Kalinic te strikken. De veteraan (35) ging akkoord met een bijzonder salaris.

Ex-spits Atlético en Milan tekent voor één euro bij jeugdliefde
© Pro Shots

Verheugd kon Hajduk de komst van Kalinic woensdag melden. De technisch directeur kon zijn ogen niet geloven, toen hij Kalinic naast hem zag staan. De oud-spits van onder meer AS Roma, AC Milan en Atlético Madrid was voor een bijzonder gage in zee gegaan met de club van zijn jeugd, die hij in de zomer nog vaarwel had gezegd.

'Dit is de gemakkelijkste deal in mijn driejarige periode bij Hajduk', sprak TD Mindaugas Nikolicus lovend. Kalinic, die sinds de zomer transfervrij was, verdient namelijk niets. Althans, bijna niets. 'Hij heeft getekend voor een salaris van één euro per maand.'

In Split moet Kalinic helpen de club voor het eerst in negentien jaar kampioen te maken. De club is koploper en heeft zes punten voorsprong op de eerste achtervolger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer 1. HNL
Meer over 1. HNL
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.