Kramer steelt de show bij debuut Elia

Reacties

Eljero Elia heeft zijn eerste wedstrijd in het shirt van Feyenoord winnend afgesloten. Met de beloftenploeg van de Rotterdammers won de buitenspeler met 4-1 van Jong VVV Venlo/Helmond Sport. Spits Michiel Kramer tekende voor twee treffers.

Kramer steelt de show bij debuut Elia

De Rotterdammers trokken Elia aan als vervanger van de naar FC Basel vertrokken Jean-Paul Boëtius. De 28-jarige aanvaller tekende in De Kuip een tweejarig contract, maar was nog niet in staat te debuteren voor het eerste elftal zijn nieuwe club.

De oud-aanvaller van onder meer Southampton, Werder Bremen, ADO Den Haag en FC Twente mocht van trainer Giovanni van Bronckhorst eerst wedstrijdritme opdoen bij de beloften en kwam dinsdag een klein uur in actie.

Elia sloot zijn eerste wedstrijd in het rood-wit van Feyenoord winnend af. Jong Feyenoord won met 4-1 van Jong VVV Venlo/Helmond Sport, mede dankzij twee treffers van een andere aanwinst: Michiel Kramer. Tonny Vilhena en Calvin Verdonk verzorgden de overige twee doelpunten. Thomas Schilders scoorde tegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.