Kramer oefent mogelijk tegen Heerenveen

Reacties

Mocht de transfer van Michiel Kramer naar Baniyas FC rondkomen, dan keert de spits al eerder dan gedacht terug op de Nederlandse velden. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten oefent op zaterdag 25 juli in Langezwaag tegen SC Heerenveen.

Kramer oefent mogelijk tegen Heerenveen

Het is nog afwachten of de 26-jarige Nederlander dan daadwerkelijk in het shirt van Baniyas te bewonderen is. De overstap leek in kannen en kruiken, maar is nog altijd niet afgerond. De club uit Abu Dhabi maakte nog geen cent over naar ADO en de Eredivisionist wil de transfersom in een keer ontvangen.

De clubs bereikten eerder overeenstemming over een transferbedrag van anderhalf miljoen euro. Kramer ging al op bezoek bij Baniyas. Er ligt in de Verenigde Arabische Emiraten een driejarige verbintenis klaar voor de spits.

Baniyas vervangt Gençlerbirligi, de Turkse tegenstander haakte af. De selectie van trainer Dwight Lodeweges oefent allereerst nog tegen MVV Maastricht en Almere City FC. De thuiswedstrijd tegen Real Mallorca op 1 augustus vormt het slotstuk van de seizoensvoorbereiding.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.