ADO en Baniyas akkoord over transfer Kramer

Reacties

Michiel Kramer vervolgt zijn loopbaan waarschijnlijk in Abu Dhabi. ADO Den Haag en Baniyas FC hebben een akkoord bereikt over de transfer van de 26-jarige spits.

ADO en Baniyas akkoord over transfer Kramer

Kramer heeft het zeer lucratieve voorstel in beraad en lijkt open te staan voor het avontuur. De aanvaller, die in Den Haag nog een contract heeft tot medio 2016, kan een meerjarige verbintenis in het Midden-Oosten tekenen. Vorige week nog legde hij aanbiedingen van FK Astana en Sheffield Wednesday naast zich neer.

ADO Den Haag wilde Kramer niet zomaar laten gaan. De Haagse clubleiding liet weten meer dan twee miljoen euro te willen ontvangen voor de spits, die afgelopen seizoen zeventien keer scoorde in de Eredivisie en nog slechts over een eenjarig contract beschikt. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten neemt Kramer nu voor zo'n anderhalf miljoen euro over. De aankoop tekent een driejarig contract.

Van Duinen
Mike van Duinen ontbrak op de training van ADO Den Haag. De aanvaller verblijft in Duitsland en onderhandelt daar met een vooralsnog onbekende club over een transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.