Avontuur in woestijn lonkt voor Kramer

Reacties

Opnieuw is een buitenlandse club geïnteresseerd in Michiel Kramer. De 26-jarige spits van ADO Den Haag legde vorige week aanbiedingen van FK Astana uit Kazachstan en Sheffield Wednesday uit Engeland naast zich neer. Momenteel heeft Baniyas FC, een club uit Abu Dhabi, zich gemeld voor de doelpuntenmachine.

Avontuur in woestijn lonkt voor Kramer

Kramer heeft het zeer lucratieve voorstel in beraad, maar lijkt open te staan voor het avontuur. De aanvaller, die in Den Haag nog een contract heeft tot medio 2016, kan een meerjarige verbintenis in het Midden-Oosten tekenen. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft overigens eveneens nadrukkelijke belangstelling voor NAC-aanvaller Adnane Tighadouini.

ADO Den Haag laat Kramer echter niet zomaar gaan. De Haagse clubleiding heeft het voorstel vanuit Abu Dhabi ontvangen, maar zet hoog in. De club wil meer dan twee miljoen euro voor de man die afgelopen seizoen zeventien keer scoorde en nog slechts over een eenjarig contract beschikt.

Na zijn sterke seizoen staat Kramer al langere periode volop in de aandacht. Onlangs meldde ook Feyenoord zich nog voor de spits. Technisch directeur Martin van Geel wilde de aanvaller graag inlijven, maar kreeg onvoldoende steun binnen Feyenoord. Daarop werd de transfer afgeblazen. Ook vanuit Engeland is er veel interesse voor Kramer, maar alleen Sheffield Wednesday meldde zich met een concreet bod.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.