Kozakken Boys spant kort geding aan tegen KNVB

Reacties

Kozakken Boys gaat een kort geding aanspannen tegen de KNVB. Aan het verzoek van advocaat Keje Molenaar (foto) om de uitsluiting uit het bekertoernooi ongedaan te maken, is op het bondsbureau in Zeist geen gehoor gegeven.

Kozakken Boys spant kort geding aan tegen KNVB

De Topklasser meldt op de eigen website dat de KNVB bij de beslissing blijft om Kozakken Boys uit de achtste finale van de strijd om de KNVB-beker te weren, omdat invaller Madjer Lukoki in eerste instantie ontbrak op het wedstrijdformulier tijdens de 2-1 zege op HBS in de derde ronde.

Molenaar had daarom een brief gestuurd naar de KNVB om de club alsnog toe te laten tot de laatste zestien van het bekertoernooi, waarin AZ de tegenstander zou zijn. De bond had in een eerder stadium al laten weten dat geen beroep mogelijk was. Nu volgt dus een kort geding.

Het bekerduel tussen HBS en AZ  staat gepland op 16 december. Woensdag vraagt Molenaar een datum aan bij de rechtbank van Utrecht in de hoop dat Kozakken Boys de bekeroverwinningen op Staphorst en HSB alsnog een vervolg kan geven tegen de Eredivisie-club uit Alkmaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.