Kozakken Boys gaat bekeruitschakeling aanvechten

Reacties

Kozakken Boys dreigt met juridische stappen als de KNVB de club niet toelaat tot de volgende bekerronde. De Topklasser werd beschuldigd van foutief administratief handelen en uitgesloten van het toernooi.

Kozakken Boys gaat bekeruitschakeling aanvechten

Kozakken Boys is bestraft voor het in eerste instantie ontbreken van aanvaller Madjer Lukoki op het wedstrijdformulier. Hoewel de ploeg met 2-1 te sterk was voor de collega-amateurs van HBS en in de koker werd gestopt voor de achtste finales van het bekertoernooi, wordt de regerend kampioen van de Topklasse Zaterdag nu uit de programmering geschrapt.

Advocaat Keje Molenaar heeft nu de KNVB middels een brief gesommeerd de uitspraak ongedaan te maken en Kozakken Boys toe te laten tot de volgende ronde van het bekertoernooi. Geeft de voetbalbond hier geen gehoor aan, dan onderneemt de club verdere juridische stappen.

De KNVB liet weten dat er geen beroep mogelijk is en dat HBS nu op 16 december mag aantreden tegen AZ. Molenaar ziet echter toch voldoende argumenten om het besluit aan te vechten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.