Koster onder druk bij teleurstellend Club Brugge

Het loopt bij Club Brugge niet zoals trainer Adrie Koster het graag zou zien. Volgens Belgische media ligt de Nederlander behoorlijk onder vuur.

Koster onder druk bij teleurstellend Club Brugge

De Bruggenaren zijn de competitie niet bepaald flitsend begonnen. Uit de eerste negen duels sprokkelde de ploeg slechts dertien punten. Pas vier wedstrijden werden in winst omgezet. Afgelopen weekeinde verloor Club met 2-1 op bezoek bij Germinal Beerschot. De achterstand op koploper Racing Genk bedraagt al twaalf punten.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Koster zijn spelers maandag tijdens de traditionele uitlooptraining zijn irritaties medegedeeld. De Nederlander zou zich ergeren aan het uitlekken van randzaken als het stapgedrag van bepaalde spelers.

Daarnaast is Koster van mening dat enkele spelers tactisch onverantwoorde keuzes hebben gemaakt. De bal ligt nu bij de voetballers. Donderdag speelt Club Brugge in de Europa League tegen Villarreal en zondag staat de wedstrijd tegen AA Gent gepland. Vooral dat laatste duel is volgens de Belgische krant van levensbelang voor de toekomst van Koster.

Niet iedereen binnen Club Brugge wil het blijven aanzien hoe de concurrentie verder uitloopt. Zijn krediet raakt voor sommige bestuurslui op en een wanprestatie komende zondag zou de boel op stelten kunnen zetten, meldt de Belgische krant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen