Koeman roemt matchwinner Pellè: 'Fantastische goal'

Reacties

Ronald Koeman was na afloop van het competieduel met Queens Park Rangers (2-1) zeer gelukkig met de zege, maar de manager van Southampton roemde vooral de goal van matchwinner Graziano Pellè.

Koeman roemt matchwinner Pellè: 'Fantastische goal'

Na twee wedstrijden droogstaan bewees Pellè in St. Mary’s Stadium zijn grote waarde voor Southampton. De Italiaanse spits bracht The Saints de vierde zege met een fraaie omhaal.

'Dit zijn doelpunten die je niet vaak maakt. Het was een fantastische treffer', aldus Koeman tegenover BBC. 'Voor Graziano een heerlijk gevoel, maar ook voor de club en fans.'

In Southampton moesten de ruim dertigduizend toeschouwers een uur wachten voordat het spektakel pas echt losbarstte. In een tijdsbestek van een kwartier vielen alle treffers. 'Het was een fantastische tweede helft, maar ook een hele zware', zegt Koeman. 'Ik moet de jongens een groot compliment geven. We hadden het erg lastig, maar bleven wel ons eigen spel spelen.'

Door de zege blijft Southampton in het spoor van koploper Chelsea, dat drie punten voorsprong houdt op de ploeg van Koeman. Queens Park Rangers, dat aantrad met Leroy Fer, blijft door het verlies onder de rode streep staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.