Koeman mist Mathijsen bij 'pijnlijk' weerzien met Go Ahead

Reacties

Feyenoord-trainer Ronald Koeman kan dit weekend hoogstwaarschijnlijk niet beschikken over Joris Mathijsen. De Rotterdammers nemen het zondag om 12.30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles.

Koeman mist Mathijsen bij 'pijnlijk' weerzien met Go Ahead

Mathijsen brak vrijdag voor de tweede keer tussentijds de training af. De routinier kampt met kuitklachten, die hij eerder deze week opliep tijdens een oefensessie. Mathijsen wordt zaterdag nog een keer getest door de medische staf, maar Koeman gaat ervan uit dat hij het tegen Go Ahead zonder de international moet stellen. 'Ik denk niet dat hij kan spelen', licht de coach toe.

Koeman vangt de absentie van Mathijsen hoogstwaarschijnlijk op door Bruno Martins Indi centraal achterin te posteren met Stefan de Vrij. Terence Kongolo neemt dan de linksbackpositie voor zijn rekening. John Goossens komt tegen Go Ahead ook niet in actie voor de Rotterdammers; hij liep eerder deze week een hamstringblessure op die hem vier weken aan de kant houdt.

Het treffen met Go Ahead brengt vervelende herinneringen naar boven bij Koeman. Feyenoord speelde in Deventer op 19 oktober met 2-2 gelijk dankzij een goal van Marnix Kolder in de slotminuten. 'Het is pijnlijk om daaraan terug te denken', aldus de coach. 'Go Ahead-Eagles-uit is een van de wedstrijden waardoor wij staan waar we nu staan', verwijst hij naar de vierde plaats van zijn formatie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.