Koeman kijkt uit naar weerzien met Valencia

Reacties

Het toernooi in Salzburg betekent voor manager Ronald Koeman een weerzien met zijn voormalige werkgever. Zijn team Southampton trapt zaterdag om 17.05 uur af tegen Valencia.

Koeman kijkt uit naar weerzien met Valencia

De Nederlandse oefenmeester werd in het seizoen 2007/08 na slechts enkele maanden ontslagen door de Spaanse club. 'Het is altijd leuk om tegen een ex-werkgever te spelen. Voor mij is het niet zo speciaal, de periode was ook niet zo lang', vertelt de manager met een knipoog. De andere deelnemers aan het evenement zijn gastheer Red Bull Salzburg en Werder Bremen.

Op de persconferentie voorafgaand aan het evenement wordt Koeman gevraagd naar zijn mening over voormalig Salzburg-speler Sadio Mané (die tegenwoordig voor Southampton speelt). 'Hij is een heel goede aanvaller. Het is niet altijd makkelijk voor Afrikaanse spelers om in Europa te spelen. Mané is nog jong en blijft zich verbeteren', aldus de trainer over zijn 23-jarige speler.

De voorbereiding van The Saints heeft nóg een persoonlijk tintje voor de trainer. Koeman en zijn selectie komen naar Nederland voor wedstrijden tegen jeugdliefde FC Groningen, KVV Quick '20 en ex-club Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.