Rodriguez luistert rentree op met twee doelpunten

Reacties

Na vijftien maanden afwezigheid heeft Jay Rodriguez tijdens een oefenpotje met Southampton zijn eerste stappen op het voetbalveld opgeluisterd met twee treffers.

Rodriguez luistert rentree op met twee doelpunten

Niet voor niets brak de club van Ronald Koeman het contract met de 25-jarige aanvaller onlangs open tot medio 2019. Southampton had vertrouwen in het herstel van Rodriguez, die op 5 april 2014 een ernstige knieblessure opliep. Tegen RB Leipzig, een club uit de Tweede Bundesliga, speelde hij woensdag weer zijn eerste 45 minuten.

Manager Koeman maakte zich niet zo druk om de nederlaag (5-4). Hij zag genoeg pluspunten, liet hij weten op de clubsite. Met natuurlijk als belangrijkste de twee goals van Rodriguez. 'Hij deed het goed en maakte twee prima doelpunten. Dat geeft iedereen een positief gevoel over vanavond. En dat geldt zeker ook voor Jay zelf.'

Rodriguez werd in het seizoen 2013/14 met vijftien competitiegoals clubtopscorer van Southampton. Ook het WK ging door zijn blessure voorbij aan de international, die tijdens diezelfde jaargang debuteerde voor Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.