Koeman kiest Goossens en Verhoek, Schaken ontbreekt

Ruben Schaken (foto) ontbreekt ook komende woensdag bij Feyenoord in het bekerduel met PSV. De dertigjarige aanvaller startte anderhalve week geleden in de Klassieker tegen Ajax nog in de basis, maar bleek naderhand toch niet fit genoeg en zat zondag tegen FC Twente daardoor op de tribune.

Koeman kiest Goossens en Verhoek, Schaken ontbreekt

'Ruben gaf na de wedstrijd tegen Ajax aan dat hij zich niet helemaal vrij voelde', zegt trainer Ronald Koeman op de Feyenoord-website. 'Hij richt zich nu op het competitieduel met Willem II van aankomende zondag', aldus Koeman, die John Goossens en Wesley Verhoek wel in de wedstrijdselectie heeft opgenomen voor de confrontatie met PSV.

Beide vleugelspelers maakten maandag hun rentree bij de beloftenploeg en zijn volgens Koeman klaar voor de bekerwedstrijd in Eindhoven. Hun uitverkiezing gaat ten koste van Mitchell te Vrede en Guyon Fernandez, die twee dagen terug nog mocht invallen tegen Twente.

Goossens kwam dit seizoen door knieproblemen tot dusver pas tot één competitie-optreden voor Feyenoord. Op 21 oktober viel hij in de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo (3-2 winst) al na 28 minuten in voor Fernandez en was aangever bij de 2-2 van Verhoek, die in de winterstop kampte met een bovenbeenblessure. Later kwam hij in het bekerduel met Xerxes/DZB ook nog in actie.

Voor Sekou Cissé komt de cup-kraker tegen PSV te vroeg. Ook de 27-jarige Ivoriaan maakte maandag zijn opwachting bij de beloftes, maar hij ondervindt nog teveel hinder van zijn enkelblessure.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen