Koeman heeft Lennon terug na zorgwekkende ziekenhuisopname

Reacties

Aaron Lennon is op de weg terug. De dertigjarige rechtsbuiten heeft zich na een periode met mentale problemen maandag bij de selectie van Everton gevoegd voor de start van de voorbereiding.

Koeman heeft Lennon terug na zorgwekkende ziekenhuisopname

De Engelsman werd begin mei opgenomen in het ziekenhuis vanwege zijn mentale toestand. Everton bevestigde dat Lennon behandelingen onderging voor 'stress-gerelateerde aandoeningen'. Inmiddels lijkt het dus weer beter te gaan met de aanvaller, die net als zijn ploeggenoten maandag verschillende fysieke tests onderging op trainingscomplex Finch Farm.

Aankoop Davy Klaassen is een van de internationals die later aansluit bij de selectie van Ronald Koeman. Wanneer precies is nog niet bekend. Voor The Toffees wacht volgende week donderdag in Tanzania de eerste test in aanloop naar het nieuwe Premier League-seizoen. Dan is Gor Mahia de tegenstander. Op 19 juli is FC Twente de tegenstander in een vriendschappelijke wedstrijd.

Everton heeft vroeg in de zomer al de nodige zaken gedaan op de transfermarkt. Naast Klaassen is Jordan Pickford nieuw in de selectie. De 23-jarige doelman werd voor ruim 28 miljoen euro overgenomen van Sunderland. De twintigjarige spits Henry Onyekuru werd ook vastgelegd, maar doet nog een seizoen ervaring op als huurling bij Anderlecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.