Koeman gaat grens over: 'Er zijn ontwikkelingen'

Reacties

Ronald Koeman hoopt zijn trainersloopbaan voort te zetten bij een buitenlandse club. De trainer van Feyenoord laat weten dat er interesse voor zijn persoon op gang komt.

Koeman gaat grens over: 'Er zijn ontwikkelingen'

'Er zijn ontwikkelingen. De markt komt in beweging, maar ik ga er verder niets over zeggen', aldus Koeman. Welke club naar zijn hand dingt liet de oefenmeester niet los, maar het gaat sowieso om het buitenland. 'Het is zeker dat ik buiten Nederland ga werken.'

Koeman maakte enkele weken geleden bekend dat hij zijn aflopende contract bij Feyenoord niet verlengt. De oud-international is bezig aan zijn derde seizoen bij de Rotterdammers en eindigde in voorgaande jaren tweede en derde. Momenteel staat Feyenoord vierde op de ranglijst. Fred Rutten volgt Koeman op in Rotterdam-Zuid en tekende inmiddels een contract voor een seizoen.

De trainer Koeman kende in het verleden al twee buitenlandse avonturen. Hij werkte in het seizoen 2005/06 voor Benfica en in het seizoen 2007/08 was hij actief voor Valencia, dat hem tussentijds ontsloeg. In Nederland was Koeman werkzaam voor Ajax, PSV, Vitesse en AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.