Koeman en Pellè oefenen tegen Feyenoord

Reacties

Feyenoord en Southampton zijn druk in onderhandeling over een oefenwedstrijd in De Kuip tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Volgens Engelse bronnen moet het duel in juli worden gespeeld en is alles op een aantal details na al afgerond.

Koeman en Pellè oefenen tegen Feyenoord

Dat zou betekenen dat Ronald Koeman en Graziano Pellè voor even terugkeren bij de club waar ze respectievelijk drie en twee jaar in dienst zijn geweest. Ook Erwin Koeman, assiststent in Southampton, heeft een verleden bij Feyenoord.

De Rotterdammers zien de wedstrijd zelf ook zitten. Het biedt de club de kans eindelijk officieel afscheid te nemen van Pellè, hoewel de Italiaanse spits dan al een jaar weg is.

Ook voor Giovanni van Bronckhorst zal het een bijzondere ontmoeting worden. Hij is komend seizoen debuterend hoofdtrainer en neemt het dan op tegen Ronald Koeman, de coach die hij drie jaar diende als assistent. Bovendien is Southampton voor Feyenoord een uitstekende test. The Saints zijn onder de gebroeders Koeman uitgegroeid tot een stabiele subtopper in de Premier League.    

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.