'Koeman eerste keus Everton, ook De Boer in beeld'

Reacties

Everton wil Ronald Koeman als nieuwe manager. De naam van de Nederlander prijkt bovenaan het verlanglijstje van The Toffees, waar ook Frank de Boer op voorkomt.

'Koeman eerste keus Everton, ook De Boer in beeld'

Dat schrijft The Guardian. Everton is na het ontslag van Roberto Martínez donderdag op zoek naar een nieuwe manager. De club is onder de indruk van het werk van Koeman bij Southampton. In zijn eerste jaar gidste hij The Saints naar Europees voetbal en ook deze jaargang maakt Southampton nog kans op een Europa League-ticket.

Everton bivakkeert daarentegen onderin de middenmoot van de Premier League, maar de club denkt een troef in handen te hebben waarmee het Koeman kan lokken. De club uit Liverpool verwacht komende zomer namelijk het hoogste transferbudget in de clubhistorie te kunnen vrijmaken voor de nieuwe manager, die dan waarschijnlijk wel het vertrek van John Stones en Romelu Lukaku zal moeten slikken.

De bij Ajax vertrekkende Frank de Boer staat ook op het lijstje van Everton, maar The Guardian weet dat Koeman de voorkeur geniet van het clubbestuur. Het contract van Koeman bij Southampton loopt nog een jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.