Koeman anticipeert met Cédric op vertrek Clyne

Reacties

Cédric Soares (23) voetbalt volgend seizoen voor het Southampton van manager Ronald Koeman. De viervoudig Portugees international komt over van Sporting Lissabon en speelt vooral als rechtsback.

Koeman anticipeert met Cédric op vertrek Clyne

De in Duitsland geboren verdediger tekent in het St. Mary's Stadium een contract voor vier seizoenen. Sinds zijn debuut voor Portugal, op 11 oktober 2010 tijdens een oefenwedstrijd in en tegen Frankrijk, speelde hij nog drie interlands voor zijn land. De laatste daarvan was onlangs tegen Italië, toen hij halverwege inviel. In eigen land geldt Cédric (op de foto in duel met Chelsea-spits Diego Costa) als een groot talent. Afgelopen seizoen kwam hij bij Sporting tot 24 competitieduels.

Daarmee lijkt Koeman zich alvast voor te bereiden op een vertrek van Nathaniel Clyne. De 24-jarige rechtervleugelverdediger heeft een uitstekend seizoen achter de rug, waardooor hij in de belangstelling staat van meerdere topclubs. Erg concreet is die interesse nog niet, maar een transfer van Clyne lijkt wel vast te staan. Na de Spaanse spits Juanmi is Cédric de tweede zomerse versterking voor The Saints.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.