Koch blij met vertrouwen PSV

Reacties

Menno Koch zette donderdag zijn handtekening onder een nieuw contract, dat hem tot medio 2018 aan PSV verbindt. Begin april bereikten beide partijen al een akkoord over een langer verblijf.

Koch blij met vertrouwen PSV

De twintigjarige verdediger speelt al vanaf de D-jeugd bij PSV en is sinds de winterstop als huurling actief voor NAC Breda. Koch scheurde daar zijn voorste kruisband af. 'Hier straalt heel veel vertrouwen uit van PSV, zeker gezien de situatie waarin ik nu verkeer', reageerde Koch op de clubwebsite.

'Als ik een indicatie moet geven wanneer ik weer wedstrijdfit ben, zal dat rond de winterstop zijn', vervolgde Koch. 'Komend seizoen ben ik de eerste helft gewoon bij PSV, daarna zien we wel hoe de situatie dan is. Ik heb nog steeds de ambitie om veel te spelen en me in de Eredivisie te ontwikkelen, ik hoop heel graag dat dat bij PSV is.'

Technisch manager Marcel Brands heeft ondanks de kwetsuur geen moment getwijfeld over het openbreken van het contract met Koch. 'We hadden al een overeenstemming met hem voordat zijn blessure ontstond, maar we hebben geen moment getwijfeld om dat op de een of andere manier weer in te trekken. Zo’n jongen verdient op dat moment alle steun en ik ben er van overtuigd dat Menno sterker terug zal komen.'

Koch debuteerde op 20 december tegen Go Ahead Eagles (5-0 zege) in de hoofdmacht van PSV. Daarna speelde hij nog negen wedstrijden namens NAC Breda in de Eredivisie, maar op 8 maart sloeg het noodlot toe op bezoek bij Feyenoord (3-0 nederlaag).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.