Koch richt zich na geslaagde operatie vol op herstel

Reacties

Menno Koch kan beginnen met revalideren. NAC Breda, dat hem tot het einde van dit seizoen huurt van PSV, laat weten dat de knie-operatie van de verdediger (20) goed is verlopen.

Koch richt zich na geslaagde operatie vol op herstel

Begin maart raakte Koch in het uitduel met Feyenoord geblesseerd aan zijn knie. Enkele dagen later bleek dat zijn kruisband vervangen moest worden. 'Ik had niet eens gek veel pijn nadat het gebeurde. En ook qua vocht in de knie viel het mee. Dat maakt dat de mededeling van de artsen alleen maar nóg harder aankwam. Dit is heel heavy', liet hij destijds weten aan Voetbal International.

NAC laat weten dat de operatie aan kruisband en meniscus deze week geslaagd is. Goed nieuws voor Koch zelf, maar ook voor de Bredase club. De blessure van de jongeling was een flinke streep door de rekening, aangezien hij sinds de winterstop een vast centraal verdedigingsduo vormde met Dirk Marcellis.

Na die negen optredens in de hoofdmacht maakte trainer Robert Maaskant er al geen geheim van gecharmeerd te zijn van Koch. 'We zijn zo tevreden over de wijze waarop Menno zich gemanifesteerd heeft bij ons, dat ik hoop dat we straks weer een beroep op hem kunnen doen bij NAC', aldus Maaskant tegen VI. Met de start van de revalidatie is een eerste stap in die richting in elk geval gezet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.