KNVB schorst Pasveer en Hogedoorn voor één duel

Reacties

De aanklager betaald voetbal heeft de keepers Remko Pasveer (PSV) en Jesper Hogedoorn (Kozakken Boys) voor één duel geschorst naar aanleiding van hun rode kaart in het KNVB-bekertoernooi.

KNVB schorst Pasveer en Hogedoorn voor één duel

Pasveer moest al snel na rust naar de kant toen hij een overtredinging beging op Heraclied Oussama Tannane. Of de rode kaart uit handen van scheidsrechter Björn Kuipers terecht was, liet hoofdcoach Phillip Cocu na afloop in het midden. 'Wij hebben op de beelden niet kunnen zien of hij hem nu raakt of niet raakt. Als het zo is, dan zal het in ieder geval heel licht zijn geweest.'

Toch kan Cocu, door het accepteren van de strafmaat, komend weekend niet over de reservedoelman beschikken in het competitieduel met PEC Zwolle (zaterdag, 19.45 uur). Datzelfde lot is Hogedoorn beschoren. De goalie van de Brabantse Topklasser werd in het bekerduel met AZ (1-3 nederlaag) uit het veld gestuurd toen hij de doorgebroken spits Vincent Janssen vloerde. Daardoor mist de bij Feyenoord opgeleide doelman het uitduel met HHC Hardenberg, dat deze week stuntte door NEC uit te schakelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.