Knieblessure verstoort seizoensfinale Bale

Reacties

Real Madrid heeft bevestigd dat Gareth Bale met een knieblessure kampt. De Welshman lijkt het competitieduel met Valencia van komende zondag te moeten missen, maar het is vooralsnog onduidelijk wanneer de aanvaller zijn rentree kan maken.

Knieblessure verstoort seizoensfinale Bale

De 26-jarige buitenspeler, die zijn rechterknie verrekt heeft, speelde woensdag nog negentig minuten mee in de met 1-0 gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. Bale verkeert in bloedvorm. De linkspoot scoorde vijf keer in zijn laatste vijf wedstrijden in de Primera División. Spaanse media verwachten dat Bale zo'n vijf dagen aan de kant staat.

Voor Real Madrid breken cruciale weken aan. De ploeg van Zinedine Zidane maakt nog kans op het winnen van de competitie en de Champions League. In La Liga bedraagt de achterstand op zowel Barcelona als Atlético Madrid één punt. Na de ontmoeting met Valencia wacht een uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña. In de Champions League-finale is Atlético op 28 mei de tegenstander. Doelman Keylor Navas is er tegen Valencia vermoedelijk niet bij vanwege een voetblessure. Ook voor hem is de Champions League-finale niet in gevaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.