Knieblessure Moisander, Duarte komt met schrik vrij

Ajax-verdediger Niklas Moisander heeft in de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan (1-1) een lichte verrekking aan de binnenband van zijn linkerknie opgelopen.

Knieblessure Moisander, Duarte komt met schrik vrij

Moisander heeft een verleden met zijn linkerknie, waaraan hij al eerder geopereerd moest worden. Vandaar dat de Amsterdammers voorzichtig zijn met zijn rentree en de Fin verder zullen onderzoeken.

Moisander raakte in de slotfase geblesseerd na een charge van Sulley Muntari en werd gewisseld voor Mike van der Hoorn, die in blessuretijd een strafschop veroorzaakte voor Milan. Mario Balotelli was trefzeker vanaf elf meter en bepaalde daardoor de eindstand op 1-1.

Duarte
De blessure van Lerin Duarte, die dinsdagavond een sterke wedstrijd speelde totdat hij het veld moest verlaten vanwege pijn aan de enkel, lijkt mee te vallen. Toch zal hij ook de komende dagen onderzocht worden.

Daarom valt nog niet te zeggen of Moisander en Duarte door trainer Frank de Boer kunnen worden ingezet tegen FC Utrecht. De aftrap, komende zondag, in de Amsterdam Arena is om 12.30 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen