Klopp rust niet uit na derbywinst, Origi blij met verering

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Klopp rust niet uit na derbywinst, Origi blij met verering

• Na de gewonnen Merseyside-derby tegen Everton kan Jürgen Klopp even lekker ontspannen, maar ook tijdens een potje tennis staat zijn gezicht op volledige focus.

•Na You'll Never Walk Alone hebben de Liverpool-fans een nieuw nummer omarmd. Divock Origi is de gelukkige die wordt bezongen na zijn doelpunt tegen Everton. De aanvaller is blij met het nummer, maar voor de luisteraars geven we wel even een geluidswaarschuwing mee.

• De Portugese vierdeklasser Canelas 2010 kwam eind vorig jaar al in het nieuws toen er beelden naar buiten kwamen van hoe het tegenstanders letterlijk uit de wedstrijd trapte. Tegen Rio Tinto maakte de ploeg het mogelijk nog bonter: Marco Gonçalves gaf een 'kniestoot' op het hoofd van de scheidsrechter, waarna een stuk of tien politieagenten het veld betraden om erger te voorkomen.

Lucas Vázquez werd zondag voor het duel van Real Madrid met Alavés het slachtoffer van de ontspannen voorbereiding van Karim Benzema en Cristiano Ronaldo...

'Hij is een van de beste spitsen van Europa. Hij weet hoe hij moet bewegen, is snel en sterk en technisch misschien zelfs beter dan Gabriel Batistuta.'
• De lofzang komt van Fabio Capello en is bestemd voor Andrea Belotti. De spits van Torino is met 23 goals hard op weg om Capocannoniere (topscorer van de Serie A) te worden. (Radio Anch'io Sport)

Rafael van der Vaart is momenteel niet fit, maar de middenvelder van FC Midtjylland weet dat tegenslagen bij het leven van een prof horen. Dat vertelt hij ook aan ploeggenoot en voormalig FC Groningen-speler Tim Sparv.

'Nigel de Jong was in Sevilla. Ik hoorde van zijn vertegenwoordigers dat hij graag wilde tekenen, maar toen ik aankwam bij de afspraak hoorde ik dat hij naar Hamburger SV ging. Robin van Persie is een andere speler die ik bijna heb vastgelegd. Ik ging naar Rotterdam om de deal rond te maken, maar tijdens mijn verblijf daar kreeg hij een belletje van Arsenal.'
• Vertrekkend technisch manager Monchi vertelt over de spelers die hij op een haar na naar Sevilla wist te halen. (El Larguero)

• Na afloop van de wedstrijd tussen Real Madrid en Alavés (3-0) kwam de liefhebber naar boven in Isco. De trefzekere middenvelder trapte in het leegstromende Estadio Santiago Bernabéu nog even een balletje met zijn zoontje.

• 'Echte Liebe' luidt het motto van Borussia Dortmund. In de Kohlenpott-derby tegen Schalke 04 toonde een vrouwelijke supporter nog maar eens aan hoeveel de aanhang van Dortmund overheeft voor de club. Reden voor Marc Bartra om op zoek te gaan naar de fan die in haar eentje tussen de Schalke-supporters plaatsnam om haar ploeg te zien spelen. De verdediger heeft haar inmiddels gevonden.

'Roger Federer is buitencategorie. Maar wij hebben Francesco Totti, die op zijn veertigste nog steeds voor AS Roma speelt.'
Radja Nainggolan kan het niet laten om in zijn kortstondige tennisanalyse andermaal een blijk van waardering voor clubicoon Francesco Totti te tonen. (Supertennis)

• Tim Krul is deze maandag 29 jaar oud geworden. De gedachten gaan terug naar 2014, toen hij een heldenrol vervulde op het WK.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.